Menu

Over Bisoton

Grind, water en zand. Voor de meesten is beton niet meer dan dat. Bij Bisoton is dat anders: we denken in beton en dromen over beton. Het is onze passie. En zo denkt iedereen bij Bisoton erover van tekenaar op kantoor tot betonstorter in de fabriek. In onze geautomatiseerde fabriek met eigen betoncentrale in Ede produceren we geïsoleerde en massieve prefab betonwanden. Dat allemaal op maat gemaakt en naar wens van onze klant.

contact-persoon
Direct contact?
Wij staan je graag te woord!

Wie zijn wij?

In 2012 zijn we in het centrum van Nederland gestart: Ede. Een logische keuze want op die manier zitten we altijd  dichtbij onze klant. Van de relatief eenvoudige wanden die ingezet worden bij stallen in de agrarische sector zijn we inmiddels uitgegroeid naar een betonpartner voor complexe projecten. Altijd bezig met innovatie: het kan namelijk altijd beter, sneller, moderner, duurzamer. Dit vinden wij belangrijk omdat wij achter ons product willen staan. En dat doen we ook.

 

  • Goede communicatie en een luisterend oor.
  • Uitstekende kwaliteit en een duurzaam beleid.
  • Flexibele werkstijl en ruimte voor optimalisaties.
  • Een compleet pakket, van ontwerp tot levering.

Waar staan we voor?

  • Hoogwaardige productie van betonwanden voor iedere bouwer.
  • Op tijd leveren.
  • Maatwerk. 

Wat we worden?

  • Belangrijkste toeleverancier van betonproducten in hallen- en stallenbouw in Nederland. 
  • De schoonste betonfabriek in Nederland.
  • Gespecialiseerd in de productie en levering van hoogwaardige duurzame en circulaire prefab betonelementen voor de bouw. 

Bisoton: Sterk in prefab beton!

De kracht van Bisoton schuilt voor een groot deel in de innovatieve fabriek met geavanceerd machinepark, een geautomatiseerde carrousellijn en eigen betoncentrale. Dit stelt ons in staat je maatvaste prefab betonelementen te kunnen garanderen.

Verkoop

Ieder betonelement is uniek. Het begint al bij onze afdeling Verkoop. Jouw wensen nemen we mee in ons persoonlijke advies. Het beste van deze combinatie zie je altijd terug in onze producten.

Tekenaar

Meedenken in bouwkundige oplossingen en kostenbewust het engineeringsproces te begeleiden. Het wordt onze tekenaars met de paplepel ingegoten. Je wordt optimaal door hen in het hele proces meegenomen.

Werkvoorbereiding

Op welke termijn je je producten kunt verwachten, wordt tijdens de werkvoorbereiding al bepaald. Dit stemmen we optimaal met je af. Werkvoorbereiding is de schakel tussen tekenkamer en productie. Daar wordt ervoor gezorgd dat alle tekeningen productie klaar worden gemaakt en dat alle benodigde materialen worden besteld.

Productie

Prachtig om te zien: het produceren van de elementen. Hier komen kennis en kunde samen. Met vakmensen en moderne productievoorzieningen maken wij de producten die onze klant wenst. Dat doen we efficiënt zodat we op tijd kunnen leveren. Zelfs in dat proces zijn we flexibel.

Transport

En dan is de dag aangebroken dat we afscheid moeten nemen van de producten die we met veel passie en bezieling hebben gemaakt. De afdeling transport zorgt voor het vervoer naar de gewenste locatie op de afgesproken datum en tijd.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Utiliteitsbouw

Voor de utiliteits- en industriebouw heeft Bisoton een ruime keuze aan prefab gefabriceerde wandelementen, geïsoleerde en massieve elementen met diverse afwerkingen van de stortzijde en/of kistzijde.

Branche bekijken

Agrarisch

Bisoton is een productiebedrijf in prefab betonelementen dat op de Veluwe, midden in de agrarische omgeving is gevestigd. Het is dan ook geen wonder dat één van de belangrijkste pijlers waar ons bedrijf op rust de agrarische sector is.

Branche bekijken

Woningbouw

Moderne woningbouwers denken in prefab. Bisoton biedt hiervoor mogelijkheden in massieve en geïsoleerde wanden onder een KOMO certificaat. Toepasbaar als binnenspouwblad, woningscheidend of binnenwand.

Branche bekijken