Allround betonreparateur

  • Herstellen van geproduceerde betonelementen
  • Verschillende soorten beton en afwerking
  • Samen met je collega reparateurs
Bisoton is de grootste producent van prefab betonwanden in Nederland. Wij werken internationaal mee aan het realiseren van stallen, utiliteitswerken en woningbouw. We zijn een jong en snelgroeiend bedrijf en zoeken daarom een leergierige, enthousiaste allround betonreparateur!

Wat ga je doen?
Als allround betonreparateur zorg je voor het herstel van onze geproduceerde betonelementen. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de beschadigde en foutief geproduceerde elementen op tijd gerepareerd zijn, zodat ze ook tijdig op de bouw geleverd kunnen worden. Ons diverse assortiment met verschillende betonsoorten en afwerkingen geven jou veel variatie in je werkzaamheden. Geen een element is hetzelfde!

Wat wordt er van je verwacht?
o Je bent oplossingsgericht ingesteld, werkt nauwkeurig en weet van aanpakken.
o Je hebt affiniteit met de bouwsector en bent gemotiveerd om met je vak bezig te gaan.
o Kennis van- en werkervaring in beton heeft sterk de voorkeur
o MBO werk- en denkniveau
o Bereid tot het volgen van een opleiding om jouw kwaliteiten als reparateur nog verder te ontwikkelen.
o Werken in ploegen en op zaterdag is bespreekbaar. Flexibiliteit in werkuren is gewenst.

Wat wij bieden:
Bisoton biedt jou een leuke uitdagende functie binnen een jong en dynamisch bedrijf, met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je komt te werken in een gezellig team van reparateurs. Daarbij zijn zowel je primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden conform opleiding en/of ervaring.

Heb jij ervaring als reparateur of ben jij een leergierige schoolverlater en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie per mail naar HR@bisoton.nl. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Maurijn Annink via 0318-300070.

Wil je meer weten over ons assortiment en de verschillende afwerkingen? Neem dan vooral even een kijkje op onze website! Bekijk voor meer informatie over Bisoton onze bedrijfsfilm

Direct solliciteren

Direct solliciteren